Hænder og Fødder

Manicure & Pedicure

Forkælelse af dine hænder og fødder.

Ønsker du at blive forkælet helt ud til fingerspidserne?

Dine hænder er det du bruger mest i hverdagen og de udsættes for lidt af hvert! Samtidig er dine hænder en del af førstehåndsindtrykket når du møder folk. Skæve negle, flossede neglebånd eller ru og revnet hud er ikke det de fleste ønsker at give som første indtryk.

Uanset om du vælger at forkæle dig selv med en manicure eller en pedicure kan du være sikker på en oplevelse der både kan ses og mærkes!

Der kan tilkøbes – Aftagning af almindelig lak for 50,- eller aftagning af shellac for 100,-.

 

Plejende luksus manicure (ca. 60 min)

Blødgørende og plejende håndbad, derefter files neglene i form og neglebånd skubbes tilbage. Peeling og fugtgivende maske til hænder og negle, efterfulgt af håndmassage. Afsluttes med plejende olie eller klar lak.

500,-

Book online

Plejende luksus Pedicure (ca. 75 min)

Aromatisk fodbad, neglene files/klippes i form, skub af neglebånd, hård hud fjernes med fil, fødder peeles, fugtpakke og fodmaske til negle og fødder, fodmassage med blødgørende og dybtevirkende creme. Afsluttes med plejende olie eller klar lak.

Har man meget tykke negle og/eller hård hud på hælene, eller er man diabetiker er det nødvendigt at henvise til en statsaut. Fodterapeut.

600,-

Book online

Paraffin bad til hænder eller fødder

Tørre og revnede hæle og knoer kan være rigtig svære at komme af med, og blot få behandlinger vil give dig de lækreste hænder og fødder.

Paraffinbehandling – hænder (ca. 45 min.)

Behandlingen starter med blødgørende og plejende håndbad, peeling af hænder, herefter påføres en specialcreme inden paraffinbehandlingen, afsluttes med en plejende håndlotion.

250,-

Book online

Paraffinbehandling – fødder (ca. 45 min.)

Behandlingen starter med et blødgørende og plejende fodbad, peeling af fødder, herefter påføres en specialcreme inden paraffinbehandlingen.

250,-

Book online