Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling bør man få foretaget hver 4.-6. uge, da det svarer til den tid huden bruger på at regenerere (forny sig). For optimal forbedring af hudens tilstand kan det være en god ide´ med et kurforløb af 3 – 6 behandlinger med ca. 10 dages mellemrum. Alt efter hudtilstand.

Express ansigtsbehandling (ca. 45 min.)

Til dig der leder efter en hurtig og effektiv hudplejebehandling til en overkommelig pris. Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, afrensning, peeling, let udrensning, let ansigtsmassage, maske og afsluttende cremepleje af ansigt og øjenområder. På 45 min. vil du opnå at huden får et boost og ser mere smuk og strålende ud. Huden efterlades ren, renset og du genvinder et smukt og sundt look.

.

480,-

Book online

Teenage ansigtsbehandling u. 19 år (ca. 50 min.)

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, afrensning, peeling, let udrensning, maske og cremepleje af ansigt. Afsluttes med fif og gode råd vedrørende urenheder, teenagehud og hudpleje generelt.

.

480,-

Book online

Klassisk ansigtsbehandling (ca. 75 min.)

Der behandles i basisprodukter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, afrensning, peeling, udrensning af urenheder, ampul/serum, ansigtsmassage, maske og let hånd-
massage. Afsluttes med cremepleje af ansigt/hals og øjenområde. Vejledning om hjemme-produkter.

.

650,-

Book online

Akne/dybderens behandling (ca. 75 min.)

Specialbehandling, anbefales til klienter med akne, medtaget og uren hud. En behandling hvor der virkelig kan ses en forskel, uanset om det er teenage- eller voksen akne.

For at få et optimalt behandlingsresultat vil  det være ideelt med 3 dybderensende ansigtsbehandlinger, med ca. 10 dages mellemrum, fulgt op med daglig hjemmebehandling. Der behandles med specialudviklede produkter.

Kurkort á 3 behandlinger … 2.000,-

.

750,-

Book online

Specialbehandling (ca. 75 min.)

En behandling til dig, der døjer med sart eller beskadiget hud, det kan være rosacea, eksem, sart hud, solskader/pigment-forandringer, ar eller rødme.

Der behandles med specialprodukter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, 2 x afrensning (evt. frugtsyre), peeling, udrensning af urenheder, ampul/serum, afslappende ansigtsmassage, maske, hånd- og underarmsmassage, afsluttes med cremepleje af ansigt/hals og øjenområder. Vejledning om hjemmeprodukter. I behandlingen kan lysmaske i visse tilfælde indgå.

Ved frugtsyrebehandling anbefales et kurforløb af 3 behandlinger.

Retning af bryn indgår i denne behandling, hvis dette ønskes.

Kurkort á 3 behandlinger … 2.100,-

800,-

Book online

Luksus anti-age behandling (ca. 90 min.)

Eksklusiv og luksuriøs anti-age behandling af ansigt og decoletté. Denne behandling bekæmper de 3 typer aldring: genetisk, hormonal og milijømæssig.

De specialudviklede produkter i denne behandling går ind og fugter den aldrende hud giver effektiv næring, styrker og opstrammer huden samt reducerer dybe og fine linjer.

I behandlingen indgår bl.a. en specifik ansigtsmassage med anti-age teknikker som fremmer stimulering af huden på alle niveauer. En maske der virker cellefornyende og som binder fugten til huden. Du vil opnå et øjeblikkeligt fix og boost af huden med fornyet vitalitet og et forbedret og smukt udseende. Vejledning om hjemmeprodukter indgår.

Retning af bryn indgår i denne behandling, hvis dette ønskes.

.

880,-

Book online

Øjenkontur behandling “puffiness” (ca. 20 min.)

Velegnet til alle hudtyper. Behandler og forebygger “poser” under øjnene. En rigtig god tillægsbehandling til ansigtsbehandling.

I forbindelse med ansigtsbehandling 150,-

250,-

Book online

Øjenkontur behandling “anti-wrinkle” (ca. 20 min.)

Velegnet til moden hud med linjer i øjenomgivelserne. Behandler og forebygger “kragetæer” og linjer i øjenomgivelserne.

En rigtig god tillægsbehandling til ansigtsbehandling.

I forbindelse med ansigtsbehandling 150,-

250,-

Book online