/Lysterapi-maske
Lysterapi-maske2017-11-28T12:58:40+00:00

Lysterapi-maske

Masque Lumière

Medex Masque Lumière er en ny lysterapi-behandling, som kombinerer lysets kraft med den ypperligste biomedicinske hudpleje fra Medex Skincare. Lysterapi-masken har tre lysfrekvenser, der med hver sin specifikke, målrettede effekt kan behandle både alderstegn, arvæv, hyperpigmentering samt akne og akne-ar. Masque Lumière er en professionel klinikbehandling, som udelukkende udføres af specialuddannede Medex-behandlere. Der anbefales typisk en kur à 3 – 6 behandlinger.

Kurforløb af 3 behandlinger til kun 2100,- 

Rødt lys

Anti-age/hydfornyelse/hudforbedring (90 min.)

Den aktive røde bølgelængde trænger dybest ind i huden og reducerer nedbrydningen af elastin i den ekstracellulære matrix af bindevævet. Disse bølgelængder vil også øge pro-collagen og produktion i huden. Den generelle tilstand af bindevævet forbedres via den måde, hunden collagenstimuleres og dermed regenererer og revitaliserer. 

790 ,-

Book online

Grønt lys

Hyperpigmentering/- ar og sårheling (90 min.)

Grønt lys bruges blandt andet til at regulere hyperpigmentering i huden. Grønne frekvenser absorberes af melanocytter (pigmentceller), der findes i basallaget af epidermis og som producerer melamin. Overproduktion af melamin kan betyde, at der opstår pigmentering/mørke pletter på huden. I det dermale lag, lige under det basale lag i huden, vil den grønne frekvens således stabilisere melaninproduktionen, ligesom denne er nøglen til forbedring af huden ved ar- og sårheling.

790 ,-

Book online

Blåviolet lys

Aknebehandling (90 min.)

Blå bølgelængder er aktive mod akne, fordi de har en antimikrobiel virkning på Propionibacterium Aknes bakterien. Det blå lys har en interaktion med de såkaldte Porphyrines; bakteriens essentielle molekyler. Det blå lys fanger disse molekyler og får dem elimineret, så bakterierne dør, men uden skadelig effekt for hudcellerne.

790 ,-

Book online