/Ansigtsbehandlinger
Ansigtsbehandlinger2018-11-01T11:04:28+00:00

Ansigtsbehandlinger

Ansigtsbehandling bør man få foretaget hver 4.-6. uge, da det svarer til den tid huden bruger på at regenerere (forny sig). For optimal forbedring af hudens tilstand kan det være en god ide´ med et kurforløb af 3 – 6 behandlinger med 7 – 10 dages mellemrum. Alt efter hudtilstand.

Klassisk ansigtsbehandling (ca. 75 min.)

Der behandles i Medex basis produkter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, ansigtsmassage, maske, ampul eller serum.

Afsluttes med cremepleje samt vejledning om hjemmeprodukter.

530,-

Book online

Mini ansigtsbehandling (ca. 30 min.)

Der behandles i Medex basis produkter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, afrensning, peeling, maske.

Afsluttes med cremepleje samt vejledning om hjemmeprodukter.

250 ,-

Book online

Teenage ansigtsbehandling – Under 18år (ca. 75 min.)

Der behandles i Medex basisprodukter tilpasset din hudtype. Hudanalyse, afrensning, dybderens, peeling, fjernelse af små urenheder, maske.

Afsluttes med cremepleje samt vejledning om hjemmeprodukter.

400 ,-

Book online

Luksus specialbehandlinger

Fragile / Softly – Til følsom hud (ca. 75 min.)

Sensitiv – p.g.a. af vores livsstil er der en konstant voksende gruppe, som lider af allergiske reaktioner med overfølsom eller stresset hud med tørhed, rødme, udslæt og lokale hævelser, ligesom mange i dag er allergiske overfor parfume, gluten og mælk.

I Fragile/Softly ansigtbehandlingen indeholder produkterne 0% parfume, 0% parabener og 0% UV-filter, da også UV-filter kan forårsage allergiske reaktioner. I stedet for parabener er der anvendt et natuligt konserveringssytem baseret på urter, hvor en af komponenterne har en mild og naturlig rosenduft.

550 ,-

Book online

AHA frugtsyrebehandling (ca. 90 min.)

Frugtsyre, også kendt som AHA Fruit Acid, er en revolutionerende behandlingsform til bl.a. anti-age og til permanent forskønnelse af huden. Frugtsyrene stabiliserer huden indefra og forebygger ældning, samtidig afhjælper den udefra, hudskader som f.eks. pigmentforandringer, leverpletter og solskader.

Arvæv, små ar efter akne og betændelsestilstande bliver bragt i balance, blodcirkulationen øges og træt og trist hud bliver forbedret og får tilført ny friskhed. Frugtsyre kombineret med Medex Herbs Repair Therapy (udvalgte medicinske urter) giver et ekstra og forstærket resultat af din frugtsyrebehandlning.

Alt efter hudtilstanden kræves behandling ofte 3-4 gange med 7-10 dages mellemrum, inden det ønskede resultat er opnået. Ansigtsbehandlingen er lige aktuel for mænd som for kvinder.

Kurkort á 3 behandlinger … 1.700,-

650 ,-

Book online

Vitamin C behandling (ca. 90 min.)

Med 4 x stabiliseret Vitamin C 30% har man skabt en kraftfuld koncentration der gør det muligt at opnå uovertrufne behandlingsresultater. Kan anvendes til en lang række formål, bl.a. anti-age, behandling af rødme, rosacea og hyperpigmentering. Behandlingen er inkl. lysterapi-masken som gør at der arbejdes i de dybereliggende hudlag.

790 ,-

Book online

Quintenstein relax – behandling ( ca. 90 min.)

Relax – til dig der bare trænger til at slappe helt af. En ansigtsbehandling som er rig på vitaminer og æteriske olier, og som beroliger centralnervesystemet. Special ansigtsmasken Masque Myrrha som opstrammer ansigtskonturen, udglatter fine linjer, ligsom den gennemfugter og skaber en fin og frisk overflade. Mens du ligger med masken vil du få en afslappende håndmassage. Relax er velegnet for alle, selv den mest følsomme hud vil have glæde af denne behandling.

650 ,-

Book online

Signature (ca. 90 min.)

Med Signature ansigtsbehandlingen er der tænkt på det hele. I et tæt samspil vil både virkestoffer og aktive plejeprodukter, komplimentere og supplere hinanden. Din hud vil blive beriget med et udvalg af produkter som Masque Myrrha – fra Medex’s aromatiske linje Quintenstein samt Avostem eye Maske som forstærker huden omkring øjnene, slap hud strammes op og rynker/linjer minimeres.

Denne behandling vil booste din hud og løfte den til et niveau, som er synligt og mærkbart med det samme. Behandlingen inkluderer også Masque Membraneux, en sheetmask med E-vitamin og kollagen.

Lysterapi-masken Masque Lumière der arbejdere i de dybere hudlag, kombineret med lysets kraft og farve. Ampuller og serum repair fra Medex Cosmetucial linje, nøje udvalgt efter hudtilstand. Ansigtsmassage i Vital Renew, en creme som styrker hudens bindevæv. Gelée Royale, super aktiv gel som bl.a forbedrer fugtindholdet i huden og øger cellefornyelsen, indeholder honning komponenter og hyaluronsyre. Behandlingen afsluttes med den nyudviklede og unikke Creme Riche de L’Ocean, som er en 24-timers marine eliksir med UV-filter, rig på antioxidanter, alger og tang ekstrakter.

790 ,-

Book online

Anti-age med Hyaluronmaske ( ca. 90 min.)

Hyaluron findes naturligt i hudens bindevæv, men forsvinder med alderen, derfor bliver din hud tyndere og løsere, jo mindre hyaluronsyre den indeholder. Denne bebandling vil give et boost til ansigt og decoletté.

En kombination af bl.a. dybderens, Fruit Acid Peel Mask, Hyaluron- og Caviar ampul, ansigtsmassage med en dybdevirkende bindevævscreme, samt en special hyaluronmaske der vil få hyaluronen til at trænge ind, tilføre fugt og give et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet. Er også yderst velegnet til før og efterbehandling i forbindelse med kosmetiske indgreb.

750 ,-

Book online

Detox (ca. 90 min.)

Med detox ansigtsbehandlingen vil du få afgiftet din hud. Er der for mange affaldsstoffer tilstede, vil dette reflektere på huden og typisk medføre rødme, røde pletter, karsprængninger, bumser eller trist og bleg hud. Til at udrense bruges bl.a. Medex Herbs Repair Therapy som indeholder et mix af nøje udvalgte urter der sammen med frugtsyre renser urenhederne meget effektivt. I denne behandling indgår også lysterapi-masken, Masque Lumiere samt 3 forskellige serums, der bl.a. forøger produktonen og evnen til at opbevare collagen og elastin.

For en regenererende og helende process masseres ansigtet med specialcreme Vital Recover K, cremen er baseret på vitamin A og E som virker sammentrækkende på blodkar. Sidst men ikke mindst Venezia Modelling Mask, som modelleres på ansigtet. Masken virker kølende og forfriskende på huden. Med detox behandlingen vil din hud komme i balance og du opnår et smukt og sundt udseende.

790 ,-

Book online

Purus Akne (ca. 90 min.)

Specialbehandling / dybdevirkende, Anbefales til klienter med akne, medtaget og uren hud. En behandling hvor der virkelig kan ses en forskel, uanset om det er teenage- eller voksen akne.

For at få et optimalt behandlingsresultat vil det være ideelt med dybderensende ansigtsbehandlinger ca. hver måned fulgt op med daglig hjemmebehandling.

Kurkort á 3 behandlinger … 1.450,-

550 ,-

Book online

Kun for mænd (ca. 90 min.)

Luksus ansigtsbehandling til mænd, hvor der bliver renset i dybden, urenheder fjernes og der tages hånd om evt. skægpest og hudirritationer. Huden bliver peelet så den er helt ren og modtagelig for den efterfølgende behandling med ampul/serum og maske. I behandlingen indgår en afslappende ansigts- og håndmassage samt retning af bryn hvis dette ønskes. Afsluttes med en let men fugtgivende og plejende gel som hurtigt trænger ind i huden.  

550 ,-

Book online